Blog

Blog

Jouw interieur begint bij de basis!

Je moet je er goed bij voelen. Dat begint bij het uitzoeken van een vloer die bij jouw stijl past. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om vloeren. Denk aan PVC, laminaat en parket.

Vloeren Trends

Tegenwoordig zijn de trends erg duidelijk. Maar een eigen stijl hebben heeft véél meer invloed op de uiteindelijke keus. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraat vloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegels.

PVC, Parket of toch laminaat?
Wat past het best bij jouw situatie en wat vind je het mooist?

Een aantal voordelen van PVC vloeren zijn dat ze vochtbestendig zijn, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. PVC heeft verschillende slijtlagen, dus een 0.55 is geschikt voor intensief gebruik! De verlijmde uitvoering is perfect met jouw vloerverwarming!

De meeste parketvloeren zijn opgebouwd uit een stabiele basis van watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van echt Europees eiken. Zo heeft deze vloer minimale beweging. En vloerverwarming? Ideaal! De parketvloer wordt dan op de dekvloer verlijmd zodat je het beste rendement hebt met de verwarming.

Bij het laminaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan tegels, visgraat, hongaarse punt, blok en natuurlijk verschillende kleuren. Laminaat is alleen zwevend te leggen en daardoor ook makkelijk zelf te installeren!

Willen jullie meer weten over vloeren of interieur? Je bent van harte welkom bij ons in de showroom!

Uit voorraad geleverd

Gratis parkeren

Beste maandacties

Centraal in Nederland