Cando XXB Laminaat Goud Eiken

artnr.
121381
Normale prijs € 20,50 € 50,43 Speciale prijs € 17,50 € 43,05 m2
Normale prijs € 20,50 € 50,43 Speciale prijs € 17,50 € 43,05 m2

i
Dit is inclusief snijverlies.
stuks à 2.46m²
i
Houd u rekening met de ondergrond en uw vloerkeuze? Voor advies over de ondervloer: vraag onze adviseurs.
stuks
i
Het aantal stijlplinten is berekend op basis van een formule. Rekent u het gewenste aantal plinten nog even na? De plinten worden geleverd in kleur RAL9010 en zijn overschilderbaar. Ze worden op de vloer gezet en met plintenlijm op de wand bevestigd. Bij zwevende vloeren dient u bij dorpels en kozijnen gebruik te maken van plakplinten.
meter
i
De plakplinten worden geleverd in decorkleur. De plinten worden met de geïntegreerde dubbelzijdige tape geplakt op de vloer. Rekent u het aantal plinten nog even na?
meter
i
De schoonloopmat wordt normaliter achter de voordeur geplaatst en is een essentieel onderdeel van uw vloer
cm
cm
Subtotaal
Totaal
Specificaties
Meer informatie
Merk Cando
Serie XXB
Pakinhoud (m²) 2.46
Lengte (cm) 138.0
Breedte (cm) 24.4
Dikte (mm) 8.0
Planken in pak 7
V-groef 2-zijdig
Snijverlies % 5
Kwaliteit 32
Toplaag nvt
Garantie (jaren) 25
Winkelstaal Nee
Levertijd 2 à 3 werkdagen
Vloerverwarming 3
Legsysteem Klik
Legmotief Recht
Hout/Tegel Hout
Houtsoort Eiken
Basiskleur Middenbruin

PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN LAMINAAT

De Cando laminaatvloer heeft een enorme aanbod scherp geprijsde laminaatvloeren u kunt het natuurlijke duurzame effect van echt hout of steen nu ook in uw eigen huis binnenhalen. Cando bied laminaat in verschillende dessins voor een duurzaam en natuurlijk uiterelijk. 

Kwaliteit 32

Recht

25 jaar garantie

2 à 3 werkdagen

Vloerverwarming 1 2 3 4 5

Omschrijving

Cando XXB Goud Eiken 121381 is een nette, eigentijdse laminaatvloer. De planken hebben een realistisch design. Door de vloer te combineren met uw meubels en wanden ontstaat een sfeervolle eenheid. De 2-zijdige v-groef geeft de lamellen een natuurlijke look. De afmeting van de planken is 138 x 24,4cm.

Dit laminaat is prettig te installeren middels het prima kliksysteem. Uiteraard staat Vindjevloer.nl voor u klaar als u de vloer liever laat leggen door ons legteam. Wij geven twee jaar garantie op ons werk. De planken zijn 8mm dik en hebben kwaliteitsklasse 32, wat hen geschikt maakt voor intensiever huiselijk gebruik. Cando XXB Goud Eiken 121381 wordt geleverd met maarliefst 25 jaar fabrieksgarantie. Cando-laminaat kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Vindjevloer.nl is official dealer van Cando. Bestel nu voordelig en vertrouwd in de webshop of kom naar de winkel in Vianen. Hier vind u 4000 vloeren op groot staal. De koffie staat klaar!