Solidfloor Loft Old Grey

artnr.
1208330
Normale prijs € 19,50 € 48,55 Speciale prijs € 17,50 € 43,57 m2
Normale prijs € 19,50 € 48,55 Speciale prijs € 17,50 € 43,57 m2

i
Dit is inclusief snijverlies.
stuks à 2.49m²
i
Houd u rekening met de ondergrond en uw vloerkeuze? Voor advies over de ondervloer: vraag onze adviseurs.
stuks
i
Het aantal stijlplinten is berekend op basis van een formule. Rekent u het gewenste aantal plinten nog even na? De plinten worden geleverd in kleur RAL9010 en zijn overschilderbaar. Ze worden op de vloer gezet en met plintenlijm op de wand bevestigd. Bij zwevende vloeren dient u bij dorpels en kozijnen gebruik te maken van plakplinten.
meter
i
De plakplinten worden geleverd in decorkleur. De plinten worden met de geïntegreerde dubbelzijdige tape geplakt op de vloer. Rekent u het aantal plinten nog even na?
meter
i
De schoonloopmat wordt normaliter achter de voordeur geplaatst en is een essentieel onderdeel van uw vloer
cm
cm
Subtotaal
Totaal
Specificaties
Meer informatie
Merk Solidfloor
Serie Loft
Pakinhoud (m²) 2.49
Lengte (cm) 128.5
Breedte (cm) 24.3
Dikte (mm) 8.0
V-groef 4-zijdig
Snijverlies % 5
Kwaliteit 32
Garantie (jaren) 20
Winkelstaal Ja
Levertijd 2 à 3 werkdagen
Vloerverwarming 3
Legsysteem Klik
Legmotief Recht

Bestel nu met extra korting op raamdeco en trapbekleding

Elke maand actie bij Vindjevloer.nl

Kwaliteit 32

Recht

20 jaar garantie

2 à 3 werkdagen

Vloerverwarming 1 2 3 4 5

Staal in winkel

Omschrijving

Solidfloor Laminaat Loft Old Grey Is een prachtige vloer. Dit decor kan gecombineerd worden met zowel een klassieke, industriële, als moderne woonstijl. Houd u goed rekening met andere houtmotieven in de ruimte.

Met een plankdikte van 8mm en gebruiksklasse 32 is de Solidfloor Laminaat Loft Old Grey geschikt voor huiselijk gebruik. 

Solidfloor Laminaat Loft Old Grey wordt zwevend op de ondergrond worden gelegd. Dient u rekening te houden met onderburen dan heeft het zwevend leggen geluidsisolerende voordelen. Overigens kan uw Laminaat vloer prima doorgelegd worden in de keuken. 

Solidfloor Laminaat Loft Old Grey is eenvoudig zelf zwevend te leggen. Voor comfort en garantie kunt u uiteraard kiezen voor de legservice van Vindjevloer.nl, zie ook onze scherpe legtarieven. Wij bieden twee jaar leggarantie op ons werk. Hiernaast geldt ook nog 20 jaar fabrieksgarantie.

Vindjevloer.nl is official dealer van  Solidfloor. Bestel nu voordelig en vertrouwd in de webshop of kom naar de winkel in Vianen. Hier vind u 4000 vloeren op groot staal. De koffie staat klaar!