Floorlife Parket Silver Lake Naturel Geolied

artnr.
7502
Normale prijs € 76,95 € 123,12 Speciale prijs € 71,95 € 115,12 m2
Normale prijs € 76,95 € 123,12 Speciale prijs € 71,95 € 115,12 m2

i
Dit is inclusief snijverlies.
stuks à 1.60m²
i
Houd u rekening met de ondergrond en uw vloerkeuze? Voor advies over de ondervloer: vraag onze adviseurs.
stuks
i
Het aantal stijlplinten is berekend op basis van een formule. Rekent u het gewenste aantal plinten nog even na? De plinten worden geleverd in kleur RAL9010 en zijn overschilderbaar. Ze worden op de vloer gezet en met plintenlijm op de wand bevestigd. Bij zwevende vloeren dient u bij dorpels en kozijnen gebruik te maken van plakplinten.
meter
i
De plakplinten worden geleverd in decorkleur. De plinten worden met de geïntegreerde dubbelzijdige tape geplakt op de vloer. Rekent u het aantal plinten nog even na?
meter
i
De schoonloopmat wordt normaliter achter de voordeur geplaatst en is een essentieel onderdeel van uw vloer
cm
cm
Subtotaal
Totaal
Specificaties
Meer informatie
Merk Floorlife
Pakinhoud (m²) 1.60
Lengte (cm) 75.0
Breedte (cm) 15.0
Dikte (mm) 14.0
V-groef 4-zijdig
Snijverlies % 15
Kwaliteit 32
Toplaag 3mm
Garantie (jaren) 12
Winkelstaal Ja
Levertijd 2 à 3 werkdagen
Vloerverwarming 3
Legsysteem Klik
Opbouw 14/3
Drager Multiplex
Legmotief Hongaarse Punt
Hout/Tegel Hout

Alleen deze maand: € 5,00 / m² korting op de legkosten bij FLOORLIFE PARKET!!! (vanaf 30m² - tot 31 augustus)

Kwaliteit 32

Hongaarse Punt

12 jaar garantie

2 à 3 werkdagen

Vloerverwarming 1 2 3 4 5

Staal in winkel

Omschrijving

Floorlife parket vloeren zijn een warme, degelijke sfeermaker. Geen enkele vloer is zo natuurlijk en duurzaam als eiken-parket. Dit decor kan gecombineerd worden met zowel een klassieke, industriële, als moderne woonstijl. Houd u goed rekening met andere houtmotieven in de ruimte.

Met een plankdikte van 14mm en gebruiksklasse 32 is de Floorlife parket is geschikt voor intensief huiselijk gebruik. De multiplank-opbouw met 3mm eiken toplaag zorgt voor een stabiele basis. 

Al het Floorlife parket kan zowel zwevend als verlijmd op de ondergrond worden gelegd. Bij gebruik op vloerverwarming creëert u meer rendement met verlijmen. Dient u rekening te houden met onderburen dan heeft het zwevend leggen geluidsisolerende voordelen. Overigens kan uw eiken parketvloer kan prima doorgelegd worden in de keuken. Met het jaarlijks aanbrengen van een beschermlaag voorkomt u de grootste risico’s op vlekken en beschadigingen.

Floorlife parket is eenvoudig zelf zwevend te leggen. Voor comfort en garantie kunt u uiteraard kiezen voor de legservice van Vindjevloer.nl, zie ook onze scherpe legtarieven. Wij bieden twee jaar leggarantie op ons werk. Hiernaast geldt ook nog 12 jaar fabrieksgarantie.

Vindjevloer.nl is official dealer van Floorlife. Bestel nu voordelig en vertrouwd in de webshop of kom naar de winkel in Vianen. Hier vind u 4000 vloeren op groot staal. De koffie staat klaar!