Hoomline Visgraat Parket Metropole Brussel

artnr.
Brussel
Normale prijs € 73,95 € 133,11 Speciale prijs € 71,95 € 129,51 m2
Normale prijs € 73,95 € 133,11 Speciale prijs € 71,95 € 129,51 m2

i
Dit is inclusief snijverlies.
stuks à 1.80m²
i
Houd u rekening met de ondergrond en uw vloerkeuze? Voor advies over de ondervloer: vraag onze adviseurs.
stuks
i
Het aantal stijlplinten is berekend op basis van een formule. Rekent u het gewenste aantal plinten nog even na? De plinten worden geleverd in kleur RAL9010 en zijn overschilderbaar. Ze worden op de vloer gezet en met plintenlijm op de wand bevestigd. Bij zwevende vloeren dient u bij dorpels en kozijnen gebruik te maken van plakplinten.
meter
i
De plakplinten worden geleverd in decorkleur. De plinten worden met de geïntegreerde dubbelzijdige tape geplakt op de vloer. Rekent u het aantal plinten nog even na?
meter
i
De schoonloopmat wordt normaliter achter de voordeur geplaatst en is een essentieel onderdeel van uw vloer
cm
cm
Subtotaal
Totaal
Specificaties
Meer informatie
Merk Hoomline
Serie Metropool
Pakinhoud (m²) 1.80
Lengte (cm) 62.5
Breedte (cm) 12.5
Dikte (mm) 14.0
V-groef 4-zijdig
Snijverlies % 15
Kwaliteit 32
Toplaag 3mm
Garantie (jaren) 10
Winkelstaal Ja
Levertijd 2 à 3 werkdagen
Vloerverwarming 3
Legsysteem Klik
Type Mes in Groef
Opbouw 14/3
Sortering Rustiek
Drager Berken multiplex
Legmotief Visgraat
Hout/Tegel Hout
Houtsoort Eiken

Kwaliteit 32

Visgraat

10 jaar garantie

2 à 3 werkdagen

Vloerverwarming 1 2 3 4 5

Staal in winkel

Omschrijving

Hoomline Visgraat Parket Metropole Brussel is een warme visgraatvloer. Geen enkele vloer is zo natuurlijk en duurzaam als eiken-parket. Dit decor kan gecombineerd worden met zowel een klassieke, industriële, als moderne woonstijl. Houd u goed rekening met andere houtmotieven in de ruimte.

Met een plankdikte van 14mm en gebruiksklasse 32 is de Hoomline Visgraat Parket Metropole Brussel geschikt voor intensief huiselijk gebruik. De multiplank-opbouw met 3mm eiken toplaag zorgt voor een stabiele basis. De haakse verlijming van de verschillende houtlagen laat de lamellen aanzienlijk minder krimpen en uitzetten, wat grote kieren voorkomt.

Hoomline Visgraat Parket Metropole Brussel kan zowel zwevend als verlijmd op de ondergrond worden gelegd. Bij gebruik op vloerverwarming creëert u meer rendement met verlijmen. Dient u rekening te houden met onderburen dan heeft het zwevend leggen geluidsisolerende voordelen. Overigens kan uw eiken parketvloer kan prima doorgelegd worden in de keuken. Met het jaarlijks aanbrengen van een beschermlaag voorkomt u de grootste risico’s op vlekken en beschadigingen.

Hoomline Visgraat Parket Metropole Brussel is eenvoudig zelf zwevend te leggen. Voor comfort en garantie kunt u uiteraard kiezen voor de legservice van Vindjevloer.nl, zie ook onze scherpe legtarieven. Wij bieden twee jaar leggarantie op ons werk. Hiernaast geldt ook nog 10 jaar fabrieksgarantie.

Vindjevloer.nl is official dealer van Hoomline Parket. Bestel nu voordelig en vertrouwd in de webshop of kom naar de winkel in Vianen. Hier vind u 4000 vloeren op groot staal. De koffie staat klaar!