Showroom

In onze uitgebreide showroom in Vianen vindt u alle vloeren, raambekleding, traprenovatie en vloerkleden. Met een oppervlakte van 400m² hebben we alle ruimte om u een goede indruk van ons bedrijf en uw droomvloer te geven. De winkel is ingedeeld in verschillende afdelingen; laminaat, pvc, parket. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het segment waarin u een vloer zoekt. Ook vind u ons uitgebreide assortiment raamdeco en traprenovatie in de showroom. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord, om de mogelijkheden en wensen te bespreken en te laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

 

Openingstijden

De showroom van Vindjevloer.nl is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.30u. Voor de openingstijden op feestdagen verwijzen wij u graag door naar de facebookpagina.

 

Bereikbaarheid

Vindjevloer.nl is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de A27 en A2. Op een (stevige) steenworpafstand liggen Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Culemborg en Zeist. Binnen ongeveer 30 minuten bereikt u ons vanuit Amsterdam, Almere, Hilversum, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Leerdam, Breda, Gorinchem, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur.

Onze leveringen en legklussen doen we door heel Nederland.