OVER ONS

Vindjevloer.nl is een allround vloerenbedrijf. Bij ons staat u, de klant, nog echt centraal. Wij doen alles om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. We werken met de beste merken zoals Ambiant, Balterio, Meister, Multisol, QuickStep en Wicanders. Elke vloer kan voor u gelegd worden door ons legteam.

Showroom

Centraal in het land, in Vianen, vindt u onze showroom van maarliefst 400m². In de winkel presenteren wij 3500 vloeren op staal, daarnaast de mooiste raamdecoratie en mogelijkheden voor uw trap. Ook de verschillende vloerkleden zijn uitgestald. We delen ons pand met Reddy Keukens, wat een unieke mogelijkheid biedt om uw vloer te zien in combinatie met een keuken van uw smaak.

Social Media

Om u een idee te geven van alle mogelijkheden van Vindjevloer.nl werken we met de volgende social media;

facebook.com/vindjevloer.nl - acties, impressies en algemene informatie

pinterest - creatieve sfeerideeen op basis van woonstijlen

instagram - foto's van opdrachten

youtube - sfeerfilmpjes en instructievideo's

twitter - contact en introducties

Leveren en leggen

Vindjevloer.nl levert en legt door heel Nederland. Met een showroom in Vianen zijn we altijd goed bereikbaar. Uw aankopen kunnen binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd worden. En kiest u voor onze vertrouwde legservice, dan is het voor ons geen verschil of u in Nieuwegein of in Groningen woont. Alles wordt geïnstalleerd met twee jaar garantie.